Κυριακή, 21 Σεπτεμβρίου 2014

Πρωινό με γκρανόλα

Τι θα φάμε για πρωινό σήμερα;
Κάτι απλό, υγιεινό και γευστικό. Γάλα με γκρανόλα.
Σιχάθηκα τα δημητριακά με όλα αυτά που άκουγα τελευταία για τα σκουλήκια που βρέθηκαν σε κάποια κουτιά και άρχισα να ψάχνω μία σπιτική συνταγή για μούσλι.
Έτσι έπεσα πάνω σ' αυτό το βιντεάκι
και από τότε δε λείπει από την κουζίνα μου ένα βάζο με γκρανόλα.
Είναι τόσο τραγανή, νόστιμη, υγιεινή και θρεπτική.
Τη βάζω στο γάλα ή στο γιαούρτι και αρέσει σε μικρούς και μεγάλους.
Την τρώω και σκέτη ... με το κουτάλι.
Έκανα, βέβαια, κάποιες αλλαγές: δεν είχα έλαιο καρύδας κι έβαλα μόνο ελαιόλαδο, ούτε και πατικωμένη βρώμη κι έβαλα νιφάδες. Δεν ξέρω αν ακολουθούσα τη συνταγή ακριβώς, πόσο καλύτερη θα βγαινε. Πάντως και τώρα είναι καταπληκτική!
Δοκιμάστε τη!

Απλωμένη στο ταψί για να κρυώσει...

1 σχόλιο:

  1. Τι ωραία και υγιεινή συνταγή!!! Καλή εβδομάδα σου εύχομαι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή