Κυριακή, 25 Αυγούστου 2013

Σπιτικό παγωτό

Αγαπημένο μου παγωτάκι με 3 βασικά υλικά που πετυχαίνει πάντα!
Έχει παρα πολλές παραλλαγές, γι' αυτό δεν το βαριέσαι ποτέ.
Χτυπώ με το μίξερ μία φυτική κρέμα για σαντιγί kre torre (στα ψυγεία του ΑΒ) και μετά προσθέτω δύο εβαπορέ (που έχω βάλει για λίγο στην κατάψυξη) και ένα ζαχαρούχο. Χτυπώ λίγο ακόμα να ομογενοποιηθούν τα υλικά και έτοιμο για την κατάψυξη.
 
Παραλλαγές:
  • Πρόσθεσε μία κουβερτούρα (λιωμένη σε λίγο από το εβαπορέ που θα κρατήσεις)
  • Πρόσθεσε ένα σφηνάκι λικέρ μαστίχα
  • Πρόσθεσε μπισκότα oreo
  • Πρόσθεσε καραμελωμένα αμύγδαλα (ένα παστέλι αμυγδάλου τριμμένο)
  • και... ό,τι άλλο σου κάνει κέφι!

Εδώ είναι με καραμελωμένα αμύγδαλα και λίγη από τη μαρμελάδα μου αραιωμένη με ένα κουταλάκι νερό. Τέλειο!
 
 
Εδώ με μπισκοτάκια!


 Δεν ξέρω ποιο να διαλέξω!
Και το κυριότερο είναι ότι ξέρω τι έχω βάλει μέσα και δε χρειάζεται παγωτομηχανή!

2 σχόλια:

  1. Θα το φτιάξω και θα τ απολαύσουμε στην υγειά σου Χαρούλα!
    Καλό ξημέρωμα,μια γλυκειάς και δροσερής βδομάδας σαν το παγωτό σου
    Φιλάκιααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το έφτιαξα ήδη! Αν κρίνω απο τα 3 μπολάκια που τίμησε ο σύζυξ,μάλλον πέτυχε!χαχαχα
      Καλό ξημέρωμα γλυκειά συνονόματη

      Διαγραφή